Ψάξε στην αποθήκη

Το Αλυσιδωτό Διήγημα των Καπέλων

Τι είναι αυτό; Μανιτάρι μαγικό, όπως έλεγε και μια διαφήμιση. Επειδή σχεδόν όλοι εδώ μέσα έχουμε φαει την πετριά με το γράψιμο και κυρίως για να βρισκόμαστε εδώ μέσα έχουμε φαει και την πετριά της συλλογικότητας, it was about time να ξεκινήσουμε και ένα πιο ζωντανό project.
Αναρωτιόμασταν λοιπόν ένα βράδυ: Δε θα ήταν καλή φάση μια ιστορία σε συνέχειες; Αναφωνήσαμε "ναι" και πήρα την πρωτοβουλία να το ξεκινήσω. Το αν θα συνεχιστεί εξαρτάται από την ανταπόκριση που θα υπάρξει. Η ιστορία ξεκίνησε με το σκεπτικό οτι κάποιος κάνει την αρχή και δίνει πάσα σε κάποιον άλλον. Αυτός κάνει το ίδιο και το τραβάμε όσο έχουμε διάθεση για φιλοσοφία, λογοτεχνία ή/και παπαρολογία.

Οι κανόνες είναι απλοί:

1) Για να περιορίσουμε την πλεκτομηχανή σεντονιών που όλοι κρύβουμε μέσα μας, κάθε συνέχεια πρέπει να έχει μέγεθος ΤΟ ΠΟΛΥ μια σελίδα word με γραμματοσειρά arial 12.
2) Η σειρά που ακολουθείται στο γράψιμο είναι αυτή της πάσας, πχ εγώ έκανα την αρχή και το πάσαρα στον Deuced. Αυτός θα το πασάρει σε όποιον/όποια θέλει. Ουσιαστικά σειρά δεν υπάρχει. Βέβαια, το οτι η ιστορία πρέπει να περάσει από τα keyboards όλων όσων ψήνονται είναι πιστεύω αυτονόητο οπότε δεν επεκτείνομαι.
3) Περιορισμοί στο θέμα/στυλ/έκφραση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ευνουχίστε τους ήρωες, ανατρέψτε την πλοκή, κάντε ο,τι θέλετε.

Τέσπα δεν είμαι καλή στο να εξηγώ πράγματα, ελπίζω να πιάσατε το νόημα. Αν όχι θα σας το εξηγήσει ο Mboy που είναι και μορφωμένος άνθρωπος.

Μέρος 10o: Τριαντάρα πάρε να χεις.
Μέρος 9ο : Πρόσεχε τί Εύχεσαι [Godot]
Μέρος 8ο : Show must go on! [Fourfouri]
Μέρος 7ο : Σε λένε Madison [Tomboy]
Μέρος 6ο : Κάτι παίζει... [Άσωτος Υιος]
Μέρος 5ο : Καζακστάν Ντιπί στο Άσραμ [Mantalena Parianos]
Μέρος 4ο : Πικρό σα δηλητήριο το διαβατήριο [Motorcycle Boy]
Μέρος 3ο : Η δεύτερη εντύπωση [Bonnie]
Μέρος 2ο : Στο πάρκο [DeuceD]
Μέρος 1ο : Το τηλεφώνημα [RaZz]

Creative Commons License