Ψάξε στην αποθήκη

Αφίσα απ' το κέντρο της πόλης

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι άνω-κάτω Πατησίων που είχαν τα @@ να βγάλουν τέτοια αφίσα.

Το θέμα της τοξικοεξάρτησης και της αντιμετώπισης με υποκατάστατα είναι τεράστιο και δεν εξηγείται -ούτε απορρίπτεται- με δυο αράδες, αλλά οι κινήσεις προς την κονόμα ή το σκεπτικό "μαντρώστε τους να μην τους βλέπουμε/ ναρκώστε τους να μην ενοχλούν" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περνάνε στο ντούκου.

5 Σχόλια:

The Motorcycle boy είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε σένα που ανέβασες την αφίσα. Περιμένω το σχετικό μπάνερ εντάξει;

tsalimi είπε...

Πήρα μια πρωτοβουλία και αναδημοσίευσα την αφίσα και τα λόγια σου επειδή, έχουμε στη Σταυρούπολη, στο ΨΝΘ, πρόγραμμα χορήγησης μεθαδόνης και δεν έχει ανοίξει ποτέ μια σοβαρή συζήτηση για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος και την αθωότητα του όρου «ασθενής» όταν πρόκειται για τοξικοεξαρτημένο άτομο, όπως παρατηρούν τα παιδιά των Πατησίων.
Ελπίζω να μην σε πειράζει.

RaZz είπε...

Φυσικά και δε με πειράζει -αντίθετα σ' ευχαριστώ!!! Όσο περισσότεροι ευαισθητοποιηθούμε και ξεκινήσουμε να το συζητάμε, τόσο το καλύτερο! Γιατί η απάθεια με το σκεπτικό "αφού δε με αφορά άμεσα, ας κάνουν ο,τι θέλουν" είναι ο,τι χειρότερο.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Και από εμένα ένα μπράβο. Η κρατική μαστούρα και σιατήρηση των ψυχολογικών μέσων εξάρτησης είναι υπόθεση μόνο του κράτους.

珊珊李 είπε...

視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

Creative Commons License