Ψάξε στην αποθήκη

Ζητούνται κομπάρσοι για ΑΥΡΙΟ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι ΑΥΡΙΟ, μέρα Σάββατο και ώρα 9 το βράδυ (meeting place: Metropolis Ομόνοια), έχουμε γυρίσματα της βαμπιρο-ταινίας "Undead Legends" σε απόμερα σοκάκια του κέντρου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ.

Οι τρεις πρέπει να είναι ντυμένοι από κάζουαλ (τζινάκι κλπ) έως τελείως λέτσοι, ενώ οι άλλοι δυο πρέπει να είναι ντυμένοι καλά για βραδινή έξοδο. Δεν έχουμε προτιμήσεις σε φύλο, αλλά κάλο θα είναι να υπάρχουν και γυναίκες και άντρες στο team. Επίσης αποκλείονται όσοι κωλώνουν να αυτοσαρκαστούν, διότι το [συγκεκριμένο] κομπαρσιλίκι περιλαμβάνει να υποδυθείτε διάφορους τύπους που για τον α ή β λόγο πήραν μια καινούρια, μυστήρια ναρκωτική ουσία και πολύ χάρηκαν, αλλά δυστυχώς ψόφησαν άδοξα λίγο αργότερα. Κοινώς θα γυρίσουμε τον ψόφο σας (χαρ χαρ) which should be frickin' fun.

Μετά θα ακολουθήσει μπυροποσία στα πέριξ, οπότε ευπρόσδεκτοι είναι και όσοι δε θέλουν να παίξουν αλλά να έρθουν για το χαβαλέ και την παρέα. ΕΠΙΣΗΣ αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει περισσότερο, let me (uba_rosa@yahoo.com) or Βαλιδόριαν (dimitis7@hotmail.com) know.

Αυτά από μένα, τις βούλεται εμφανίζεται στο meeting place -ή στέλνει μέηλ ή παίρνει τηλέφωνο και κανονίζουμε. Αν έχω ξεχάσει κάτι θα με διορθώσει ο Balidor. Επίσης ζητώ συγνώμη που αλλάζω το timestamp και το ποστάκι θα μείνει πάνω λίγες ώρες περισσότερο, αλλά το θέμα είναι να το δει και κανείς μπας και τη γυρίσουμε ποτέ τη ρημάδα την ταινία!!!!


ΥΓ. Ρε συ Balidor... έχουμε ΑΑ καστ.. τον σημαδεμένο, τον λυκάνθρωπο, τον κιθαρίστα, την τρελή, τον φυσιολάτρη, τον uber κακό, την prince της πόλης, τον ντήλερ, τον μπάτσο... μήπως να βάλουμε και κανα blogger στο σενάριο;!;! χοχοχο μέρι κρίστμας

8 Σχόλια:

Unknown είπε...

θα είμαστε σε συναυλία, μας δέχεστε μετά?

sorry_girl είπε...

Όχι ρε γαμώτο θα λείπω εκτόοοοος!
Κι είχα κι ένα μαύρο βελούδινο φουστάνι με ασορτί καπέλο που θα ήταν ότι έπρεπεεεε!
Αχ κλαίω και δεν παρηγοριέμαι με τίποταααα!

RaZzMaTaZz είπε...

tomboy εννό και είται!! στο κέντρο θα είμαστε και θα σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες (και μπουκάλες -όχι οξυγόνου)

σορι_γκέρλ, ΜΗ ΜΟΥ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ!!! εσύ δεν έκανες το λάθος να πεις "αχ θέλω ρόλο;" μην ανησυχείς λοιπόν και θα συμμετάσχεις (κι εσύ και το φουστάνι και το καπέλο σου) σε ακόλουθο γύρισμα των Άνεκρων Θρύλων!

The Motorcycle boy είπε...

raz χρυσό μου κάνε μου μια χάρη επειδή τυγχάνω γέρος άθρωπος. Μεταχρονολόγησε πάλι το ποστ σου και βάλτο Σάββατο, 8:30 το βράδυ. Ή να το δει κανένας μέχρι τελευταία στιγμή ή να μην το δει -μισές δουλειές θα κάνουμε;
Υ.Γ.: Υπόψη οτι για όποια άτομα χρησιμοποιήσεις από τα Καπέλα, παίρνω προμήθεια από τις εισπράξεις της ταινίας (κοινώς γκανιότα). Γιατί εδώ μέσα έχουμε διασημότητες κι αν αυτοί δεν ενδιαφέρονται, εγώ έχω κάτι ιδρύματα που θέλω να προσφέρω από τα κέρδη της ταινίας (ταβέρνες, μπαράκια κι έτσι).

RaZzMaTaZz είπε...

Προμήθεια από τις εισπράξεις; Βέβαια. Μόνο που θα είναι σε είδος -και δη damaged goods. Τουτέστιν τα ζαρζαβατικά που θα μας πετάξουν είναι ο,τι πρέπει για τα ορεκτικά των ταβερνείων.

Balidor είπε...

Φυσικα και τα Καπέλα θα μπούν και στα κρεντιτς, Χιχιχιχιχιιχ !

Μπουδουγέιζ, όντως ρε συ ΡαΖζ, κανένας απο οτυς χαρακτήρες δεν είναι μπλογκοφρικ ή να ασχολείτε γενικά με Πισί-νούς !

Χχχχχχχμμμμμμ θα κάνουμε στις 9 σύσκεψη και θα ιδούμε, χοχοχοχο...
Άντε και σύντομα να έχουμε την πρώτη μισώ ώρα της ταινία; μας έτοιμη !

RaZzMaTaZz είπε...

Ρε τον δικό μου char δε είχατε κάνει κομπιουτερόνι; ή τσάμπα βάραγα το πληκτρολόγιο σε εκείνη την ΕΠΙΚΗ σκηνή στην κουζίνα όπου ο σκύλος μου ήθελε να γαμήσει το πόδι σου; :p

Balidor είπε...

Αχχχ ναι ναι ναι.. σωστά !

χαχα και απο πίσω ο κούτζι να μου *&%$#@ το πόδι...
ρε κωλόπαιδό τον έβγαλες έξω καθόλου να κάνει κοκο ;
ή το έχεις μέσα το κακόμοιρο ;

Creative Commons License