Ψάξε στην αποθήκη

Άγκιστρα μάτια rulez

Πήγαμε χτες στην πρώτη συναυλία του συγκροτήματος του marquee de mud και έχω να καταθέσω τα εξής:
1. Αν συνεχίσουν τις εμφανίσεις, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα ψάχνουν για δουλειά σε λίγους μήνες.
2. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος έχει ΦΩΝΑΡΑ, είναι όμορφη είναι και πιτσιρίκα. Αν δεν ήμουν σίγουρος πως σε λίγο θα γίνουν πρώτο όνομα στην αθηναϊκή νύχτα, θα αναρωτιόμουν γιατί δεν τους παρατάει η κοπέλα, να κοιτάξει την καρριέρα της.
3. Γράφουν πάρα πολύ καλή μουσική -και μην ακούτε τον marquee που λέει για παραδοσιακά, ηπειρώτικα, ζουρνάδες και τέτοια. Εντάξει, φαίνονται οι επιρροές τους, αλλά έτσι όπως τα παίζουν, θα άνοιγαν άνετα την επόμενη συναυλία του Cave (να θυμηθώ να τον πάρω τηλέφωνο γιατί έμαθα πως ψάχνει συγκρότημα).
4. Όλα αυτά τα ακούσαμε "στον Αέρα" κι ας είχε σαμποταριστεί πλήρως ο ήχος του συγκροτήματος. Για να καταλάβετε, έπαιζαν πιο χαμηλά κι από τον εξαερισμό!
5. Οι Ρεμπετόβεν που βγήκαν μετά από αυτούς άδειασαν το μαγαζί, κυριολεκτικά!

Αλλά επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι μόνο άσπρο (εκτός από τη φάτσα μου μετά το χτεσινό ξενύχτι) -θα κλείσω με δυο επώνυμες καταγγελίες:
1. Ο marquee μας κορόιδευε όλο το βράδυ οτι θα μας έδινε ένα καρτελάκι για δωρεάν ποτό. Τελικά όσο είδε ο συνταξιούχος αύξηση, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς το ποτό. Το ερώτημα λοιπόν, που ταλανίζει την κοινή γνώμη είναι -ποιος ήπιε τελικά το ποτό; Ο marquee; Κάποιος φίλος του; Κάποια γκρούπι από τις πολυάριθμες που είχαν μαζευτεί και ζητούσαν επίμονα μια τούφα από τα μαλλιά του; Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις κύριε marquee! Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας!
2. Ο marquee είναι ο κιθαρίστας με τις περισσότερες εξαφανίσεις κατά τη διάρκεια συναυλίας. Εκεί που καθόταν σε μια καρέκλα κι έπαιζε -έσκυβες να πιείς μια γουλιά, ξανακοίταζες ... πουθενά ο marquee! Εγώ πάντως έμεινα με την απορία -πληρώθηκε για συμμετοχή σε ολόκληρη τη συναυλία ή έπαιζε και στο Fever ταυτόχρονα και γι΄αυτό την κοπάναγε κάθε 10 λεπτά;

Και για όσους έχουν απορία σχετικά με την σκηνική παρουσία του συγκροτήματος, δημοσιεύω μια φωτογραφία που τράβηξα χτες βράδυ με τα χίλια ζόρια -αφού ο έλεγχος στην είσοδο για φωτογραφικές μηχανές ήταν εξονυχιστικός (o marquee μόλις που διακρίνεται σε ρόλο μαύρης σκιάς πίσω από τα ηχεία -καθώς εξαφανίζεται από τη σκηνή για πολλοστή φορά) :

12 Σχόλια:

TTRabler είπε...

ξερω τι θα κάνω την επόμενη φορά, θα χω ασπρα καρτελάκια κι ένα κόκκινο μαρκαδόρο, χρειάζομαι μόνο κάποιον να ξέρει αγγλικά για να γράψω τη λέξη "ελευθερία" και να παίρνω ότι ποτό θέλω!

The Motorcycle boy είπε...

Όχι ρε ελευθερία! Θα πας για ποτό, θα σε περάσουν για αναρχικό και θα σε μπουζουριάσουν! Κάτι άλλο έγραφε πάνω .. θρη, τρι, αμπρι, κολιμπρί ... κάτι τέτοιο.

RaZzMaTaZz είπε...

sygnwmh eixan ston aera elegxo gia fwtografikes?????

plaka me kaneis

The Motorcycle boy είπε...

Ναι αυτό σε πείραξε εσένα! Το οτι η φωτογραφία γράφει ciech και dziendobry δεν σε ενόχλησε ας πούμε!

mc είπε...

Καλά βρε ψευτρόνι, είπες ότι δεν είδες ποτό όλο το βράδυ και στην επόμενη παράγραφο περιγράφεις την εξαφάνιση του Marquee πίνοντας γουλιές.
Και ερωτώ, έπινες το δικό σου ποτό τελικά; Ήταν δωρεάν και απλά διαδίδεις ψεύδη ώστε να κακολογήσουμε τον μουσικό; Έκλεβες γουλιές από κάποιον διπλανό;

Τα συγχαρητήρια μου στον Marquee!

RaZzMaTaZz είπε...

ε? τι γράφει? (είναι πρωί ρε άρχοντα συμπάθα με :p)

The Motorcycle boy είπε...

Τα πληρώσαμε κυρία μου τα ποτά μας, ντάνγκα, ντάνγκα! Απλά ο καλλιτέχνης μας είχε τάξει ποτό αν βγάζαμε γούστα όσο έπαιζαν. Ανεβήκαμε κι εμείς σε τραπέζια, χορέψαμε τσιφτετέλια, κάναμε στέιτζ ντάιβινγκ, κατάπιαμε σπαθιά σταθήκαμε στο ένα πόδι (του deuced) -ε, όταν τον είδαμε να κουνάει το χαρτάκι, είπαμε πως θα πίναμε και κάτι τζάμπα. Αλλά που!

marquee de mud είπε...

marquee εδω.

λοιπον θα αρχιζα με τα "ευχαριστω" κλπκλπ σαν νορμαλ ανθρωπος αλλα ρε ρεμαλι κανεις ολοκληρη ιστορια για μια τοσο δα καρτουλα που εγραφε "FREEEEEEEEE".οταν ειπα "ποιος τι θελει την καρτα; τι ποτο να παω να φερω;" μου το παιξατε μυξοπαρθενες "τωρα εχουμε" και κατι τετοια. τελικα το ποτο το ηπια εγω και τσουγκρισαμε και 7-8 φορες. και το ηπια γιατι εκεινο το βρωμο τσιπουρο που ειχε η παρεα του δασκαλου θα εκαιγε ασπιδα ματατζη σε 9 δευτερα. το πηρα χαμπαρι οταν κατεβασα το τζινακι και τα ειδα ολα καπως αλλα δεν με πηρατε χαμπαρι.


τωρα για το live. για αρχη σας λεω οτι προσλαμβανεται ο μοτο για πιαρ, συγγραφη δελτιων τυπου και ριβιου των(;) συναυλιων μας.

το χθεσινο ηταν πανολεθρια ηχου και μεσα και εξω αν και μπορω να πω οτι δεν καναμε πολλα λαθη. τα κομματια μου αρεσουν πολυ και μενα και μπορω να το πω ανετα αυτο γιατι απο τα 11 μονο το ενα ηταν δικο μου.χεχε. το μονο σιγουρο ειναι οτι τα ακουσατε μισα.

εμενα παντως μεσα(βλ σκηνη) μου εσκιζε το αυτι το τσελο και ευτυχως ειχα διπλα τα κρουστα και ψιλοημουνα στο ρυθμο. τα οποια κρουστα ημουν ο μονος που τα ακουσε ολο το βραδυ (+ η κοπελια που επαιζε).απ'οτι εμαθα δηλαδη.

τι να πω παλι για την γυναικεια πρωτη φωνη, για την οποια ειναι απλα θεμα χρονου να την ακουσετε κι εσεις απο καποιο ραδιο κλπκλπ . οπως τα ειπε ο μοτο. εχει το τριπτυχο ΦΩΝΑΡΑ(βλ δικια της καινουρια χρεια, ενταση και πρεπει να κανει προσπαθεια να χασει τη νοτα), εμφανιση και τον χρονο να το πετυχει.

τωρα οσων αφορα τα υπολοιπα του τι παιζουμε και τι οχι επειδη εχω χασει τη μπαλα θα ηθελα πραγματικα να ακουσω αληθειες οχι γιατι θελω να ακουω καλα λογια ή τα χειριστα. απλα γιατι απο χθες το βραδυ ακουμε ΜΟΝΟ καλα λογια και δεν ξερω αν ειναι απο ευγενια μη μας στεναχωρησουν ή δεν ξερω εγω τι αλλο. απλα θα ηθελα να ξερω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βγαινει εξω απο ατομα αρρωστακια με τι μουσικη οπως αυτοι που αναφερω παρακατω..

λοιπον τελειωνω οπως θα επρεπε να αρχισω. πραγματικα ευχαριστω τον μοτο που εκανε 27 κιλομιτερς την σορρυγκαλ και τη φιλη της που κανανε γυρω στα 20 (25ελεγα εγω) και τον deuced που εκανε κατι λιγοτερο για να ερθουν να δουν μια μπαντα που παιζει ενας ρεμαλος που γνωρισαν προσφατως στο διαδικτυο.
πραγματικα ευχαριστω. ευχαριστω και γι'αυτο το ποστ.

υγ εφυγα δυο φορες απο τη σκηνη σε δυο τραγουδια που δεν παιζω γιατι μου ηταν αδυνατο να καθομαι απο κατω και να κοιταω τον κοσμο, που παρεμπιπτωντος απο την σκηνη δεν βλεπεις τιποτα απο το κοσμο. μονο κατι φιγουρες.τζαμπα τα κ..λοδακτυλα τοσα χρονια.

The Motorcycle boy είπε...

Ασταδιάλα ρεμάλι, τι ευχαριστώ ρε; Σιγά μην έχανα την πρώτη σου εμφάνιση στη σκηνή -πότε θα είχα άλλη φορά την ευκαιρία να σε κοροϊδεύω;
Ένα μπουκάλι τσίπουρο είχες κατεβάσει, ήπιες και το τζιν -μήπως να τα κόψεις τα live; Θα σε πειράξουν στο συκώτι γι΄αυτό το λέω.
Δεν ξέρω κύριέ μου που πήγαινες, ούτε που χανόσουν στα παρασκήνια -ξέρω οτι είχε 90 άτομα το μαγαζί και κάθε που έφευγες μέναμε όνο οι άντρες να ακούμε το συγκρότημα. Που πήγαιναν οι γυναίκες; Ε;
Για τη μουσική σας, τα είπαμε και τηλεφωνικά -από τους άλλους μην περιμένεις να σου πουν τη γνώμη τους σύντομα γιατί αναρρώνουν ακόμα από τα ξύδια (δεν είναι όλοι γερά σκαριά σαν εμένα).
Υ.Γ.: Ακόμα πιστεύεις οτι σε γνώρισα στο διαδίκτυο ρε ρεμάλι; Στο διαδίκτυο απλά σε συνάντησα μπουμπούνα.

sorry_girl είπε...

Έλα με τα ευχαριστώ και τις αηδίες!

χιχιχιχι

Με συγχωρείτε κύριε μαρκή μας, μα εγώ δεν σας είπα μόνο καλά λόγια!
Τώρα αν εσείς επιλέξατε να μας πείτε πως "φταίει το χιικ τσίπ'ρο χικ κύριε χικ ενωμοτάρχα μου" τι να πω.. Χοχοχοχο!

Και φυσικά προσφέρομαι να κάνω μια επανάληψη των λεγομένων γιατί είμαι και πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα και θυμάμαι τι είπα (και όχι, 6 βοτκίτσες είναι λίγες πολύ λίγες λαλαλαλαλα!)

marquee de mud είπε...

εμ! αμα νιωθεις ελαφρως αξιολατρευτος και δεν μπορεις να το προφερεις θυμασαι μονο τα καλα. απ'οτι βλεπω εσυ νιωθεις ακομα καπως ετσι κι ειναι 1+54.ναι πρεπει να εχουμε καθαρη αποψη του τι συμβαινει στη μπαντα.

η αληθεια ειναι οτι τελεψαν δυο αναξιτηλοι απ'τις υπογραφες που εβαλα σε ολα αυτα τα γυναικεια ιδρωμενα κορμια... να'αστε καλα κοριτσια. επρεπε να περιμενουν ομως γιατι μου την ειπαν οι υπολοιποι.


στα χαζα χαζα κυριε μοτο εχουμε παρευρεθει σε καμποσα λαιβακια-αρες απο τα παλια μεχρι τα προσφατα αλλα αυτο ηταν το πιο τραυματικο.

The Motorcycle boy είπε...

Για σένα, χεχεχε! Α ναι, και για τον τσελίστα που του έκανες κερατάκια όταν κάποιος τον τραβούσε φωτογραφία και τώρα θα θέλει να το δείξει ο άνθρωπος στη μάνα του, για να της αποδείξει πως δεν πήγαν χαμένα τόσα χρόνια στα (γυάλινα οξυζενέ) ωδεία και θα γίνει ρεζίλι.

Creative Commons License