Ψάξε στην αποθήκη

4ο Καπέλα-Πρότζεκτ

[Οδηγίες χρήσης: Ανάγνωση ποστ - Ανάγνωση σχολίων - Σκέψη/Random choice - Εναπόθεση σχολίου. After that, επανάληψη των βημάτων 2-4 ώσπου να καταλήξουμε σε κάποιο theme! Σώου σίμπλ!]

Μμμμ αρκετό καιρό δεν κάτσαμε αδρανείς; Μπαίνει και καλοκαίρι, η εποχή του ο,τι να 'ναι, τέλειος χρόνος λοιπόν για το.........

4ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ!!!!!!!!!

Η πρότασή μου έχει ως εξής:
  • Τιτλοφόρηση του πρότζεκτ "Σιντί", unless decided otherwise by the majority of the Kapelaz.
  • Ορισμός ενός κεντρικού theme το οποίο θα αποφασιστεί συλ-λο-γι-κά.
  • Κάθε ένας που θέλει να συμμετάσχει πρέπει να φτιάξει ένα σιντί (όχι DVD) σχετικό με το theme. Μουσική απ' τα Ιμαλάια, ζωγραφιές της 5χρονης ανιψιάς σας, φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου γυμνής, λίνκια για τσοντοσάητ, ανορθόγραφα κείμενα, txt με κώδικες... U NAME IT! Δεκτά και τα cd-χρηστικά αντικείμενα: as in σουβέρ, ιπτάμενοι δίσκοι, κρεμαστά για καθρεφτάκια αυτοκινήτου για να μη σε πιάνει το λέηζερ της τροχαίας (η καγκουριά τώρα δικαιώνεται), οτιδήποτε που να χωράει σε/ γίνεται με ΕΝΑ CD.
  • Μοίρασμα των σιντιών, όταν τελειώσουμε, με τυχαίο τρόπο. Τουτέστιν κλήρωση, αριθμάκια, φτου και βγαίνω, can you spell random? -απλά πράγματα!
  • That's all folks :)

Σημειώσεις:

1. Συμμετοχή απαξαπάντων των Καπέλων επιθυμητή αλλά όχι υποχρεωτική. Όποιος θέλει και όποιος ψήνεται. Δι άδερζ μπορούν είτε να προτείνουν κάτι άλλο ή να περιμένουν την επόμενη πρωτοβ(ου)λία.
2. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε σιντί ρικόρντερ (απίθανο αλλά ταυτόχρονα πιθανό, πχ no home pc) τότε ας φτιάξει ο,τι γουστάρει -απλά πράγματα!


Επειδή είμαι αντμίν και μπορώ, θα αφήσω το ποστάκιον πάνω-πάνω μέχρι και τη Δευτέρα.
Ζντουβ. Μπαμ. Αυτά από μένα.

45 Σχόλια:

Unknown είπε...

οου γιεα!

Ανώνυμος είπε...

super!

TTRabler είπε...

εγω λέω να ετοιμάσω κάτι αλλά μέχρι πότε λέμε αυτό να γίνει?

The Motorcycle boy είπε...

Μέσα φυσικά κυρία αντμίν. Α, και το ποστάκι άστο για κάποιες μέρες πάνω (μέχρι Τετάρτη ας πούμε) και μετά θα το κάνει το φρικιό ετικέττα -εντάξει ρε;

RaZzMaTaZz είπε...

yup yup ^_^

πρέπει βέβαια να αποφασίσουμε και το theme..

μου έρχονται διάφορα solid stuff στο μυαλό (όπως "κα(υ)λοκαίρι", "πρωί", "βράδυ", "ξύδια" κλπ) και κάποια πιο γενικά ("ανθρώπινες σχέσεις", "πσυχεδέλεια", "παραδοξότις του είναι" και τα λοιπά και τα λοιπά) αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι. so, waitin' for ideas..

τώρα το μέχρι πότε.. ε το βρίσκουμε νομίζω -εγώ πάντως κανα μήνα του δίνω, να συμπέσει η τελετή λήξης και με καμιά σεμιγκλόμπαλ μάζωξη (ή κανένα παρτάκι στα πέριξ, χιχιχι)

divine mitsakos είπε...

εγώ θέλω μασημένη μπουκιά, θα πείτε θέμα, θα πω ναι μάλιστα

The Motorcycle boy είπε...

Εγώ σκέφτομαι κάτι τετριμμένα, αλλά περιμένω να ακούσω από Δευτέρα τις απόψεις του νέου αίματος. Raz, δώσε σήμα και στον άλλο που έχει απομακρυνθεί -παίζει έστω και με το ζόρι.

οι σκιές μιλάν είπε...

Forza Razz με τα προτζέκτια σου!

Balidor είπε...

To CD, or not to CD!

(Μπράβο,μπράβο. Άντε να δούμε τι θα γίνει)

Pastaflora είπε...

ψηφίζω αβάδιστα την πσυχεδέλεια!

Bonnie είπε...

και εγω θέλω να συμμετέχω αλλά άκου. Μπορώ να αποστείλλω το cd ή τα περιεχόμενά του σε κάποιον αλλά είμαι ντροπαλή και δεν θα μπορέσω να το παραλάβω :( υπαρχει λες πιθανότητα για κανενα upload????

Ανώνυμος είπε...

λελοιπόν
για ντροπαλούς, ξενιτεμένους κουτουλουπου υπάρχουν οι εξής 3 λύσεις:
1. του ταχυδρομείου
2. του χέρι με χέρι και
3. του "αφήνω το σιντί σε Χ μέρος και παει ο ενδιαφερόμενος και το παίρνει"

[Bonnie νομίζω η κατηγορία νο3 είναι που σε ενδιαφέρει. Οπότε άκου. Μπορούμε μετά από email συνεννόηση να:
α) αφήσεις κάπου το σιντί σου και
β) να παραλάβεις με εξίσου undercover τρόπο το σιντί που θα σου τύχει. Μη σου φαίνεται περίεργο, σε ανάλογη διαδικασία ανταλλαγής έχω ξανασυμμετάσχει (δεν είσαι η μόνη ντροπαλή στο νετ!) και μέχρι στιγμής έχει δουλέψει μια χαρά. mail me 4 more infoz!]

ΥΓ1. Εννοείται πως ο,τι είπα για τη Μπόνυ ισχύει και για όποιον άλλον θέλει να συμμετάσχει έτσι.

ΥΓ2. Να το ξαναπώ: ΟΧΙ uploads. Ας ξεκαλωδιωθούμε λίγο ωρέ καρντάσια!!! ΣΙΝΤΙΑΑΑΑΑ, στρογγυλά, πλαστικά, ΑΠΤΑ πράγματα που τα βλέπεις, τα γλύφεις, τα μυρίζεις, τα βάζεις στο πλέηερ και τα κάνεις φρίσμπυ.

Bonnie είπε...

οκ σε γουστάρω σ'αγαπώ και θα ξεκαλωδιωθώ!

RaZzMaTaZz είπε...

ιδέες για theme κανείς;

γιατί οι μέχρι τώρα προτάσεις είναι από τα μυαλά-ομελέτες πασταφλόρα και myself και αν μας αφήσετε να αλωνίσουμε στο τέλος θα πρέπει καθείς να φτιάξει σιντί για το πσυχεδελικό καυλοκαίρι.

Balidor είπε...

Χεχεχε μου θύμησες, όπως τα χριστούγεννα,
να μαζευτούμε να ανταλλάξουμε ...Σιντί αντί για δώρα!

Χχχχμμμ προτείνω για θέμα:
"Μάσκες"
και ότι μπορεί να προκύψει από αυτό!

(ή και ψυχεδελικές μάσκες του καυλοκαιριού, χεχεχε)

Unknown είπε...

loipon, egw exw mia idea poy mallon einai poly mpourda alla anyway tha th pw.
Skeftomoun loipon mhpws to project einai "childhood stories" opou mporei o kathenas mas na valei otidhpote xarakthrizei thn paidikh tou hlikia, fwto, video, agaphmena cartoon, mousikes whateva

ok, mh varate.

Balidor είπε...

Γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !

unapatatras είπε...

pas mal mikri tomyboy, pas mal du tout! exei na pesei stroumfaki, tenekedoupoli, mormolis kai lilipoupoli pou 8a paei sunnefo. ase pou, merikoi apo mas, akoma tin paidiki mas ilikia dianuoume... mi blepeis pou trwme olo mas to fagaki ;-)

episis, exw na dilwsw/kataggeilw oti ekeino to prwto cd twn kapelwn den to exw parei... :-( exei kaneis tin kopia mou i 8a mou kapsei mia i kura-Razz?

Unknown είπε...

tha sou kapsei h razz kopelouda!
glad you like the idea :)

Godot είπε...

Tomboy έσκισες (ξαναμανα).
νομιζω είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να παίξει.
Και αρκετά δύσκολο βέβαια......
Αν δεν βγει καμια αλλη ιδέα (να την σκαπουλάρω απ' αυτό), πάμε για αυτό.

(δε μου ρχεται και τίποτα.)

Πατατάκι έχεις Τενεκεδούπολη ????? Εχω φάει τον κόσμο.

TTRabler είπε...

λοιπόν ωραίες οι ιδέες σας αλλά εγώ θα βάλω και βιντεάκια κι άλλα καλούδια κι όταν κόψω το CD θα πάω να το αφήσω κάπου στο κέντρο.
Κατόπιν θα κάνω μια δημοσίευση ΕΔΩ κι όποιος περνάει ή ενδιαφέρεται πάει και τ αρπάζει ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να το γράψει εδώ πως το πήρε για να μην τρέχουν οι άλλοι ψάχνοντας ακόμα!

The Motorcycle boy είπε...

Συμφωνώ με Tomboy και Godot. Ωραία, ενοχλητική, ιδέα. Να το πάμε;

Pastaflora είπε...

αβάδιστα ΝΑΙ! (σας υπόσχομαι το νιαου νίαου βρε γατούλα της Βουγιουκλάκη) χεχεχεεεεεεε, αγαπημένο παιδικό σπλάτερ!

marquee de mud είπε...

μπραβο(ειρωνικα) μπραβο κορτσαραμ' ωραια(ειρωνικα) ιδεα.
κλαπ κλαπ κλαπ (ειρωνικα κ κουρασμενα)

βρε τρελλο εσυ την εχεις προσφατη την παιδικη ηλικια για ρωτα και τον αγαπημενο σου να μαθεις τι μπινελικια ριχνει. ασε που θα τα εχεις ηδη φαει... αντε τωρα να βρει τον πολυγραφο που εγραφε της προκυρηξεις και το φτερο με το μελανοδοχειο που εμαθε αναγνωση. αχ σε τι μπελαδες...

ευτυχως ομως πασχουμε ουλοι εδω μεσα απο ΠΑΝΤΑπαιδισμο και θα βρεθει μια λυση.

λοιπον "σμοκ ον δε γουοτερ", "μπλεκ", "χτυπαν το βραδυ στη ταρατσα τον αντρεα" που ακουγε κρυφα ο μπαρμπας μου ο αριστερος με τον πατερα μου,"γκοντ σειβ δε κουιν" (τελικα θα με σωσει -ΠΑΛΙ- ο πετριδης μου φαινεται), τρόυ, "το πουκαμισο το θαλλασι" που ακουγε συνεχεια ο μπαρμπας μου ο δεξιος.

ΠΑ ΜΑΛ που ειπανε και παραπανω

The Motorcycle boy είπε...

Βάζεις Μπλεκ; Βάζω Όμπραξ και Τρουένο. Και δίνω όλη μου την (αμύθητη) περιουσία σε όποιον μου βρει ένα τεύχος Τζόνυ Λόγκαν. Επίσης, βάλε καπνούς στα νερά αλλά μην τολμήσεις να αγγίξεις το μυθικό Emilia από τους TAXI! Τους θυμάσαι τους ΤΑΧΙ ή να σου θυμήσω εγώ ποιος ήταν ο συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής -που θα με πεις εμένα γεροπαραλυμμένο! Όχι λέγε αν σου βαστάει!
Κι αν το βρεις, κερνάω Apocalypsis με Βασιλάκη Δερτιλή.

marquee de mud είπε...

φιλτατε χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι εκτος απο ομπραξ και τρουενο δεν τα ξερω τα αλλα. ή λες απλα να φταιει το αλζαιμερ;

υγ. οταν διαβασα για TAXI βεβαια με επιασε μια εσωτερικη ανατριχιλα, ενα σιβεριν' που λενε και οι τζιπριοι, αλλα ειναι ακομα εκτος συνηδειτου οποτε μαλλον υπαρχει λογος σοβαρος για ολο αυτο το ...ρεπρεσιον.

The Motorcycle boy είπε...

ΤΑΧΙ ρε, η συγκροτηματάρα που έκανε από τύχη δίσκο στην Ελλάδα γιατί ο συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας έπρεπε να υπηρετήσει τη θητεία του. Σε βοηθάω λίγο ακόμα με μια δήλωση του παραπάνω τρισμέγιστου: "οι λαϊκοί είναι πιο μάγκες γιατί με δεχτήκανε όπως είμαι -οι ροκάδες με σνομπάρουν λόγω κόμπλεξ". Ε;
Υ.Γ.: Έξτρα μπόνους άσχετο με παραπάνω γκρουπ: PLJ band. Έπαιζαν χριστιανικό ροκ. Πως ονομάστηκαν μετά; Ε;

The Motorcycle boy είπε...

Α και κάτι ακόμα -προτείνω να ζητήσω κι από τον Jean meets tonic να παίξει. Γιατί αυτός που θα πάρει το δικό του σιντί θα είναι έξτρα κωλόφαρδος.

homelessMontresor είπε...

Άκουσα να μιλάτε για παιδική ηλικία και δεν άντεξα να μη δώσω το παρόν! Άλλωστε το σπουδάζω ακόμα αυτό το αντικείμενο!
Απλά λυπάμαι αυτούς που θα κάνουν τις μεταφορές!!! :-)))

π.σ. Προτιμάμε μόνο cd μορφή έτσι?

RaZzMaTaZz είπε...

Τρουένο!!!! συγκινούμαι!!! (ΝΑΙ το πρόλαβα)

ωραία λοιπόν, εκτός κι αν κάποιος έχει σίριους ομπτζέκσιονζ, παιδικές ιστορίες it is με περιεχόμενο ελεύθερο :ppPpP

α και εννοείται πως πρέπει να πέσει ινβιτέησον και στον JmT :)

marquee de mud είπε...

ενταξει δεν το αντεξα και το γκουγκλαρα.

κατ'αρχην με προσβαλεις. εγω οταν μιλαγα για παιδικη ηλικια το εννοουσα. το 80' ησουνα 15-16 χρονων μαντραχαλος ρε ρεμαλι. για συνεχεια σου λεω να μη με ξαναανακατεψεις με αυτη τη λιγδα γιατι πραγματικα νιωθω μια σιχασια. εδω σιχαθηκα και κατι "σκληρους ροκαμπιλαδες" που πηγανε να του την πουνε, οταν τον ειδαν στις κερκιδες, στη συναυλια του τσακ μπερυ και τους αγορασε το αρχιδι με δυο γραμμες κοκα και πολλες υποσχεσεις.και ηταν και ακομα παντρεμενος με την αλλη την ψωλετιτσα.δεν ξερω αν την πηραν και ολοι μαζι μετα.

για τον λαουρεντις δεν το ηξερα και πιστεψε δεν θυμονουνα καν για χριστιανικο ροκ. ασε που θα με πιαναν τα γελια εδω οπως ανεφερα δεν πηγα ουτε στο τσαπελ για την κηδεια του αμπυ. και δεν πηγα λογω τσαπελ. μην κοιτας που την εφαγα μετα την ωραια την πετρια.

αλλα επιμενω. νομιζα οτι εχει να κανει με παιδικη ηλικια 5-6-8 αντε 10-11 χρονων. οχι 15 χρονων ρεμαλος γιατι μετα αλλαζει το πραγμα. ετσι καταλαβα τουλαχιστον...

Balidor είπε...

Εεεεεεε ναι μετά πάει εφηβεία...
άλλη ιστορία αυτό !

Εγώ τα έχω πεί όλα σε κανα δυο πρόσφατα πόστ μου ρε γμτ..

Τέσπα, κάτι θα βρώ!

Unknown είπε...

Αφου κατάφερα και σας έπεισα ότι αυτή η πανηλίθια ιδέα μου (χε χε χε) είναι υλοποιήσιμη προτείνω τα εξής:
α)Βρείτε κάποιος ένα τίτλο καλό, γιατί με το "childhood stories" θα με μήνυσει η atg ;) και είναι και ψιλοσαχλαμάρα γενικά
β)ως ημερομηνία τελετής λήξης λέω να ορίσουμε την 30/06 σάββατο και ελπίζω να έχει καλό καιρό μη του γαμήσω το κέρατο. Ένας μήνας στη διάθεσή μας, προλαβαίνουμε νομίζω.
γ) τον τρόπο ανταλλαγής ας τον αφήσουμε να τον ορίσει ο καθένας με το "ζευγάρι" που θα του τύχει. Πως θα γίνει η "κλήρωση" ας πουμε καμιά ιδέα.
Και μια ερώτηση:
Πόσοι θα συμμετέχουν (απαραίτητο για να κάνουμε τη κλήρωση)και μέχρι πότε θα πρέπει να το δηλώσουν;

Αυτά τα ολίγα :D

unapatatras είπε...

μωρέ γκοντέ, την είχα σε κασέτα την τενεκεδούπολη, αλλά φοβάμαι ότι έχει περάσει στις νέότερες γενιές και δεν ξέρω αν θα την εντοπίσω στα χέρια των ανά την υφήλιο ανιψακίων μου...

επίσης, άσχετο, αλλά μια που είστε όλοι εδώ, το know-how για το στήσιμο του φόρουμ ποιος το κατέχει που θέλω να τονε ρωτήξω ένα δύο πέντε πραματάκια;

μιλ μερσί σας εύχομαι

πι.ες. προτεινόμενος τίτλος πρότζεκτ:
Άλλος για το αναμορφωτήριο;

Bitch Girl είπε...

ούτε εγώ έχω πάρει το προηγούμενο υποτίθεται ότι θα το δίνατε στην npttrs να μου το δώσει :( αφού θα σπείρετε όλη την Αθήνα με cd, το δικό μου λέω να το αφήσω δεύτερη ξαπλώστρα αριστερά κι όποιος θέλει ας έρθει να το μαζέψει...χε ή να βρω μια νταμιτζάνα να το βάλω μέσα κ να το ρίξω στη θάλασσα;

The Motorcycle boy είπε...

Μέσα είσαι marquee. Τώρα κατάλαβα πως εννοούσε παιδική ηλικία η δικιά μου. Γάμησέ τα! Που να θυμάμαι, δίκιο είχε ο άλλος!
bitch να έρθεις να το πάρεις το cd σου.
Για οδηγίες για το φόρουμ υπάρχουν μέσα στο φόρουμ. Και δεν είναι τίποτα δύσκολο. Α ναι -δεν ψήνομαι να αφήσουμε τα σιντιά σε τυχαία μέρη γιατί πολλοί μαλάκες κυκλοφορούν και διαβάζουν -οπότε δεν θα βρούμε τίποτα.

Eu-aggelos είπε...

Ψιτ!Ρε σεις τι κάνετε;Εγω καλα μην ανησυχείτε...Φιλιά απο Αμέρικα ρεεεεε

Υ.Γ:Ευτυχως το γλίτωσα το CD!

Unknown είπε...

nomizeis eu-aggele, nomizeis!
to cd sou tha to perimenoume kanonika akoma kai an gyriseis meta apo 10 xronia..
na prosexeis reeeeee!! filiaaaaaa!!!

The Motorcycle boy είπε...

Ποιος θα πάρει το cd του Ευ-άγγελου; ΟΙ εφιάλτης ξαναχτυπά! Και τίνος το σιντί θα πάρει ο Ευ-άγγελος; Ανατρίχιασα ρε γαμώτο!

unapatatras είπε...

καλημέρα σας.
μότο, θέλω οδηγίες για να ΦΤΙΑΞΩ ένα ΦΟΡΟΥΜ... είναι εκεί και δεν τις βλέπω;

μπιτς, θα σε φτιάξω κορίτσι μου, μη σε νοιάζει. μόνο κράτα την ξαπλώστρα. και μια πίνια κολάδα περικαλώ.

ο Ευάγγελος είναι Αμερική???? Χαλόου Εβάνγκελος! Τέικ κερ μπόι!

τέλος, εμένα, τα τυχαία μέρη αρέσκειν μου πολλά, μου θυμίζει ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ και κυνήγι θησαυρού ;-) κι αν το πάρει και κανένας άσχετος, όλο και κάτι θα μάθει. (ωστόσο μπορούμε να συνεννοηθούμε με μέιλ, ποιος πού πότε...)

The Motorcycle boy είπε...

Για να φτιάξεις φόρουμ; Πήγαινε στον deuced και στείλε του ένα μέιλ. Θα σε κατατοπίσει πληρέστερα από πλήρως.

unapatatras είπε...

mille merci sas euxomai mr. moto!

to auto kai 8a pra3w.

p.s. pauvre deuced! kako pou se ivre (prosoxi stin profora auto to teleutaio...)

Ανώνυμος είπε...

oxi re ti einai auta pou lete

de kanw muniseis auto ton kairo giati den paizoun xrimata :P

"baby hats"
"σκουφάκια"

san protaseis mexri twra giati efaga polu broxi kai de skeftomai kala ...

makia

divine mitsakos είπε...

κατι δεν καταλαβα εγω, οπως παντα
δηλωνω συμμετοχη ομως και περιμενω οδηγιες - τελικα ειμαι πολυ submissive ωρες-ωρες

Balidor είπε...

Δεν γίνετε να το πάμε λίγο πιο μετά την προθεσμία, με πέτυχαν κάτι γάμοι και η εξεταστική ρε γμτ !

Creative Commons License