Ψάξε στην αποθήκη

Κανα νέο .....

... απ'το συλλαλητήριο????

Πήγε κανείς? ΕΙδατε, μάθατε τίποτα?

7 Σχόλια:

Godot είπε...

Πολύ ελικόπτερο έχει πέσει.
Μπάτσοι παντού.
Δεν είδα τίποτα φοβερό όσο ήμουν κι όπου ήμουν.

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

κόσμο? είχε κόσμο?

PiKei είπε...

Ναι, είχε πολύ κόσμο. Όχι συγκλονιστικά πολύ, αλλά πολύ.
Στην Ομόνοια έγιναν μικροεπεισόδια και στο Σύνταγμα επίσης. Δεν ξέρω τι γίνεται αυτήν την στιγμή στο κέντρο, έχω γυρίσει σπίτι.

The Motorcycle boy είπε...

http://indy.gr/newswire/enimerosi-apo-tin-poreia

The Motorcycle boy είπε...

"Αυτό που προωθεί η Κυβέρνηση δεν είναι νόμος για την ασφάλεια. Είναι νόμος για την ανασφάλεια του Έλληνα πολίτη, των συνταξιούχων. Είναι σαν να τιμωρεί τους εργαζόμενους σε μια διαρκή αγωνία για το μέλλον τους, για την τύχη των συντάξεών τους. Υπάρχει έλλειμμα ασφάλισης, όπως υπάρχει και έλλειμμα Κυβέρνησης. Υποτίθεται ότι το νομοσχέδιο είναι προϊόν εθνικού διαλόγου. Η σημερινή απεργία και μόνον, η έντονη αντίδραση των εργαζομένων όλων των πλευρών, αποδεικνύει το αντίθετο. Αποδεικνύει, δηλαδή, ότι η περίφημη ασφαλιστική μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης είναι μια ακόμη απορρύθμιση του συστήματος."

Θ. Ρουσόπουλος -2001 (δεν είχε τελειώσει το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο τότε)

Ο Καλος Λυκος είπε...

τώρα είναι απασχολημένος με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και τον υπουργό απασχόλησης... άλλωστε, τα παραπάνω τα λέγαμε γιά τους "άλλους" - "εμείς" δεν είμαστε έτσι...

mc είπε...

Όπως τα είπε ο pikei, είχε πολύ κόσμο, μόνο αργά στο τέλος της πορείας (ΔΓ/ΔΑ ποιοί, μη με ρωτάς βρε παιδί μου) εκαψαν ένα αυτοκίνητο στα χαφτεία, έσπασαν την εθνική τράπεζα και σε κουβέντα να βρισκόμαστε δηλαδή για να μη ξεχνιόμαστε. Τρελό μπλοκ αυτό της ΟΑ, ντυμένοι με τις στολές τους, συνθήματα τελείως γηπεδικά, ήταν η ατραξιόν! ;)

Creative Commons License