Ψάξε στην αποθήκη

PARTY για το βιβλίο μας!

Ορίστε τι προτείνει ο Motorcycle Boy!

Πριν ακόμα εκδοθεί το Καπελοβιβλίο, συζητούσαμε την προοπτική ενός πάρτι παρουσίασης του. Εκεί θα μπορούσαν να πουληθούν κάποια αντίτυπα για την Καμπάνια, να βρεθούμε όσοι έγραψαν, όσοι διάβασαν και άλλοι πολλοί, να τα πούμε κ.λ.π.

Λοιπόν τα δεδομένα είναι τα εξής:
1. Η Καμπάνια αναλαμβάνει να μας παραχωρήσει κάποιο χώρο (ή τους Μεθιστάνες ή τους Αφανείς στου Ψυρρή).
2. Οι Ded City Jetz γουστάρουν να παίξουν στο πάρτι. Συνήθως μάλιστα φέρνουν και dj για τα πριν και τα μετά.
3. Για όλα αυτά δεν πληρώνουμε τίποτα -αρκεί βέβαια να γίνουν καθημερινή για να μην φεσωθεί το μαγαζί.

ΟΜΩΣ:
1. Για να δεσμευτεί το μαγαζί και να τρέξει η Καμπάνια και οι Jetz θα πρέπει να υπάρχει ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ. Αν είναι να πάω εγώ, η Tomboy, η Raz και ο Deuced ... άστο καλύτερα. Το κάνουμε σε κανένα σουβλατζίδικο να μην ταλαιπωρούμε και τους ανθρώπους.
2. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις η Καμπάνια βάζει μια συμβολική είσοδο της τάξεως των 2 ευρώ.

ΑΡΑ:
1. Θέλω να ξέρω σε πρώτοι φάση ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.
2. Επειδή αρκετοί δεν μπαίνουν στο φόρουμ θα στείλω και κάποια μέιλ -κάντε το κι εσείς από τα Καπέλα γιατί δεν έχω τις διευθύνσεις όλων.
3. Θεωρώ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι εφόσον συμφωνήσουμε να το κάνουμε θα το προβάλλουμε και από τα μπλογκς μας. Έχω δίκιο που το θεωρώ προφανές;

Θα παρακαλούσα να μου πείτε σε πρώτη φάση αν είσαστε μέσα ή όχι, σχετικά με το πάρτι, για να δούμε και ποιοι άλλοι θα έρθουν. Θα παρακαλούσα επίσης να το κάνετε λίγο σύντομα για να έχουμε χρόνο να μιλήσουμε με Καμπάνια, μαγαζί και συγκρότημα.

Τέλος θα παρακαλούσα, όσοι συμφωνήσετε να μην μας κρεμάσετε στο τέλος γιατί εμείς θα γίνουμε ξεφτίλες στους ανθρώπους της Καμπάνιας, του μαγαζιού και του συγκροτήματος. Αν είναι να το παλέψουμε για να γίνει ένα πάρτι της προκοπής -εντάξει. Αλλιώς ας το παρατήσουμε να τελειώνουμε.

3 Σχόλια:

Balidor είπε...

Μέσα :)
και φυσικά όχι μόνος μου :) όλο και κάποιον θα κουβαλήσω μαζί μου !!!
(Κακόμοιροι φίλοι)

triantara είπε...

"Τέλος θα παρακαλούσα, όσοι συμφωνήσετε να μην μας κρεμάσετε στο τέλος γιατί εμείς θα γίνουμε ξεφτίλες στους ανθρώπους της Καμπάνιας, του μαγαζιού και του συγκροτήματος."

εγώ λέω να πούμε όλοι "ναι" και μετά να τους κρεμάσουμε...

:ΡΡΡ

Balidor είπε...

Κρεμάλαααααααααααααα

Creative Commons License