Ψάξε στην αποθήκη

Αυτο είναι τίτλος post και είναι κάτι που διαβάζεται.

Κάποιοι θα διαπιστώσατε ότι όλο το template του blog Καπέλα στα Φώτα έχει αλλάξει. Μαζί με την αλλαγή έγινε και μια ανακοίνωση-post πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την δυνατότητα του blogger για ετικέτες με ένα συγκεκριμένο τρόπο, το οποίο έμεινε 2-3 μέρες σαν πρώτο στη λίστα. Τις επόμενες μέρες διαπίστωσα πως κάποιοι το υιοθέτησαν άμεσα. Κάποιοι δεν κατάλαβαν και ζήτησαν βοήθεια με mail. Κάποιοι πιθανόν να μην πρόσεξαν την ανακοίνωση. Ok πάω πάσο. Τους αφήσαμε comment στο post τους στα καπέλα. Σε κάποιους έστειλα εγώ προσωπικά mail. Καμία αντίδραση. Το mail να πω ότι πήγε στα spam. Τα σχόλια όμως ρε παιδιά δεν τα διαβάζετε?
Τώρα διαπιστώνω ότι η διαφωνία μου και της Mantalena με τις εικόνες που ποστάρει o Zero, η οποία εκφράστηκε σε comment (και δεν εκφράστηκε από κανένα αντίθετη άποψη) δεν είχε καμία αντίδραση από τον Zero. Για την ακρίβεια η Μανταλένα έκανε post τη διαφωνία της η οποία επίσης αγνοήθηκε.
Να τονίσω ότι το θέμα μου δεν είναι αν έχω δίκιο όσον αφορά τον κανόνα των ετικετών ή την παρουσιάση γυμνών φωτογραφιών στην κεντρική σελίδα των καπέλων (όταν αυτές παρουσιάζονται έτσι και αλλιώς στο ίδιο το post). Είμαι ανοιχτή (όπως και η Μανταλένα θέλω να πιστεύω) στο να το συζητήσουμε.
Από όσο όμως καταλαβαίνω μάλλον δεν διαβάζονται τα σχόλια που αφήνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι υποχρεωτικό όλοι να διαβάζουμε όλα τα post και όλα τα comment. Αλλά τουλάχιστον τα σχόλια ρε παιδιά που βρίσκονται στα post σας!! Η αδιαφορία μου τη σπάει και δεν θέλω να είναι χαρακτηριστικό των καπέλων. Από τη στιγμή που (νομίζω) κάνουμε κάτι συλλογικό θα ήθελα να είναι συλλογικό, αλλιώς για μένα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ομαδικό blog.

Περιμένω την άποψή σας.

27 Σχόλια:

The Motorcycle boy είπε...

Δεν χρειάζεται να πω οτι συμφωνώ με την ΤΒ. Απλά θέλω να προσθέσω δυο πράγματα:

1. Το θεωρώ αρκετά άσχημο να μην διαβάζει κάποιος τα σχόλια που του γίνονται στα Καπέλα (ενώ διαβάζει αυτά που αφήνονται στο μπλογκ του). Τα Καπέλα δεν προσπάθησαν ποτέ να είναι απρόσωπος αγκριγκέιτορ και δεν έχουν λόγο ύπαρξης αν καταντήσουν κάτι τέτοιο.

2. Νομίζω πως ο στοιχειώδης σεβασμός στον διπλανό μας επιβάλλει να μην κάνουμε κάτι που τον ενοχλεί. Άσχετα από το αν η ενόχλησή του είναι δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη (στα δικά μας μάτια). Η ενόχληση είναι αίσθηση και δεν έχει να κάνει με αντικειμενικά ή πλειοψηφικά κριτήρια.

Erwtas Stomaxhs είπε...

Basika egw diafwnw kai me sena Tom kai me thn Mantalena gia tis sustaseis ston zero kai spasthka pou egine auto, alla epeidh den 8elw na fanw pali kontrakias eipa na mhn asxolh8w. Twra epeidh prokaleis asxoloumai loipon.
Basika mou thn spane oi fwtografies-diafhmiseis genikotera ektos apo tis periptwseis twn kallitexnwn pou anebazoun mono tetoiesm, opws as poume o Sox kai h kopela me ta kolaz. Apo thn stigmh omws pou para polloi apo mas kai eidika h mantalena kotsaroume aberta fwtografies giati kollhsame ston zero den mporw na katalabw...
Epeidh deixnoun gumno?
E as sobareutoume epitelous...

Unknown είπε...

Πρώτα από όλα να πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που ανοίγω μέσα στο blog το θέμα αυτό, η αρχική μου σκέψη ήταν το forum αλλά εκείνη η προσπάθεια του deuced αγνοείται ακόμα περισσότερο!
Τελικά ακόμα και όταν διαβάζει κάποιος τα σχόλια φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι γράφουν. Ή μάλλον δε γράφω εγώ σωστά ελληνικά. Ξαναγράφω λοιπόν:
"...Να τονίσω ότι το θέμα μου δεν είναι αν έχω δίκιο όσον αφορά τον κανόνα των ετικετών ή την παρουσιάση γυμνών φωτογραφιών στην κεντρική σελίδα των καπέλων...".

Το θέμα μου είναι η αδιαφορία ως προς το συμμετοχικό του blog. Γιατί να μην ασχοληθείς λοιπόν Stomaxh; Τι πάει να πει να μη φανώ κοντράκιας; Δε σε αφορά αυτό το blog; Δε συμμετέχεις; Αυτό το blog αν θυμάμαι καλά δεν ξεκίνησε σαν aggregator αλλά σαν συλλογική προσπάθεια. Και με ιδιαίτερη έμφαση στο ότι δεν είναι ανοιχτό για όλους ακριβώς γιατί μας ενδιαφέρει το υλικό που έχει ο καθένας μας να παρουσιάσει. Αν τώρα εσύ βλέπεις αλλά δεν συμμετέχεις, αν ο άλλος αδιαφορεί για αυτά που του σχολιάζονται σε ότι postάρει, τι σκατά συμμετοχικό blog είναι; Αυτό είναι το θέμα που "προκαλώ" λοιπόν.

Και για να υπενθυμίσω, δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. O blogger δίνει την επιλογή είτε κάποιος είναι admin είτε όχι να φύγει από ένα κοινό blog.

Erwtas Stomaxhs είπε...

me thn teleutaia sou protash elpizw na mhn uponoeis tipota.

To an kai poso asxoloumai to 3eroun oi perissoteroi edw mesa.

Gia ta alla pou sxoliasa den exeis na peis tipota?

The Motorcycle boy είπε...

Μάλιστα! Ρε αδερφέ να ξεκαθαρίσουμε δυο -τρία πράγματα γιατί πάλι θα χαθούμε στα απεριτίφ:

1. Ξέρεις πολύ καλά πως η ΤΒ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΕΙ. Ότι θέλει να πει το λέει. Ούτε και μετράει λεπτά συμμετοχής κανενός μας εδώ μέσα, γιατί άλλωστε; Υπάρχει κανένα πριμ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Σου λέει απλά, πως αν βλέπεις κάτι που σε στραβώνει καλό είναι να συμμετέχεις και να το λες.

2. Ξεκαθάρισα και στο σχόλιό μου, θα το ξαναγράψω με μεγάλα γράμματα. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ. Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ή ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Όταν με κάποιο βίντεο που σήκωσε εδώ μέσα η Μανταλένα, ενοχλήθηκε ο Godot, η Μανταλένα το κατέβασε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στον zero, σχολίασαν την ενόχλησή τους και δεν πήραν καμιά απάντηση. Πως το βλέπεις αυτό; Επίσης, αν ενοχλείσαι εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος με κάτι -καλό είναι να το λες για να το ξέρει αυτός που ενοχλεί. Αν δεν το λες, μην περιμένεις να το μαντέψει ο άλλος.

3. Το θέμα της ΤΒ είναι ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΑΜΩΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΑ. Τόσο περίεργο φαίνεται δηλαδή; Τόσο μυστήριο φαίνεται να ζητάμε συμμετοχή στο κοινό μπλογκ και όχι απλά πέρασμα για να λινκάρει ο άλλος το ποστ του; Αν έχεις άλλη γνώμη να το συζητήσουμε.

4. Θέλεις να μου εξηγήσεις τις φωτογραφίες -διαφημίσεις; Έχουμε ποστάρει κάποιες εκδηλώσεις της Καμπάνιας (μάλλον δεν εννοείς αυτές) και κάτι συναυλίες απ΄ότι θυμάμαι π.χ. της Πάτι Σμιθ. Και έχουμε ποστάρει τις συναυλίες από τα Άγκιστρα Μάτια (του marquee de mud) και των Ded city jetz. Μήπως εννοείς αυτούς; Γιατί τα παιδιά είναι καλοί φίλοι μπόλικων Καπέλων ... Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, θέλεις να μου εξηγήσεις;

Erwtas Stomaxhs είπε...

Oxi Oxi Mboy den ennow se kamia periptwsh autes tis fwtografies. Legontas Fwtografies- Diafhmiseis ennow autes pou diafhmizoun ta proswpika mas post. Anti na uparxei mono to link me ena sxoliaki apo kat6w, kotsaroume kai mia xaritwmenh fwtografia, auto ennow kai apo thn stigmh pou to kanoun polloi to kanei kai o zero. Me thn diafora oti ekei blepeis kai kana buzi. 3analew loipon oti emena me enoxloun h mallon den goustarw genika tis fwtografies pou pianoun apla xwro, alla apo th stigmh pou to kanoun polloi kai tous aresei giati na mh to kanei kai o zero me ton tropo tou. Auto einai to skeptiko mou.

Kalo einai na leme oti kati mas enoxlei alla re file otan o allos edw kai miso xrono bazei kwlous kai buzia (me ta opoia den exw kati anti8eto) den katalabainw giati 3afnika mia wraia prwia 3upname kai leme auto mas enoxlei. Giati den to kobeis apo thn arxh asoume an se enoxlei? Prin den se enoxlouse?

To "deite ta sxolia" einai logiko aithma. Kai egw 8a neuriaza an kapoios me agnoouse kai an den summeteixe ekei pou 8a eprepe toulaxiston na summetexei. Auto to katalabainw kai zhtw suggnwmh an sxoliasa se la8os post. Isws 8a eprepe na sxoliasw sto apo katw.

The Motorcycle boy είπε...

Τι συγνώμη ρε; Κράτα τη για αύριο -που θα μου ζητήσεις συγνώμη επειδή τόλμησες να αμφισβητήσεις πως ο Θρύλος είναι ομαδάρα! Τέλος πάντων κουβέντα κάνουμε και καλό είναι να γίνονται οι κουβέντες. Και τουλάχιστον ανάμεσα στους τρεις μας θεωρώ πως είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει παρεξήγηση -μην τρελλαθούμε κιόλας!

Γι΄αυτό που λες, εντάξει, σιγά τη διαφήμιση των ποστ! Να βγάζαμε και κανένα φράγκο να πω! Εγώ δεν βάζω φωτογραφίες όταν λινκάρω, αλλά αν ο άλλος θέλει να βάλει -γούστο του Καπέλο του. Ούτε το κρίνω, ούτε το πολυψάχνω.

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό βάζει γκόμενες ο ζερό και δεν με απασχολεί κιόλας. Σήμερα ενοχλήθηκε κάποιος, σήμερα το γράφει. Γιατί δεν ενοχλούνταν τόσον καιρό; Μα, δεν έχει καμιά σημασία. Σέβομαι την ενόχληση του άλλου κι εκεί τελειώνει για μένα η κουβέντα. Και το θέμα μου δεν είναι φυσικά η θεματολογία του ζερό, αλλά οτι -του κερατά, ας μη γράφουμε στ΄αρχίδια μας την ενόχληση του άλλου. Και ας μην την κρίνουμε -δεν υπάρχει λόγος. Ούτε νόημα.
Δεν αλλιώνεται το ποστ κανενός αν το λινκάρει εδώ μέσα χωρίς φωτογραφία, οπότε δεν βλέπω το λόγο να μπερδευόμαστε.

Mantalena Parianos είπε...

ΣΤΟΜΑΧΗ >>

Γράφεις:
"spasthka pou egine auto, alla epeidh den 8elw na fanw pali kontrakias eipa na mhn asxolh8w"


-Εγώ πάντως φίλε μου, όταν σπάζομαι με κάτι, θεωρώ πως καλύτερα για όλους είναι να το λέω. Στην αρχή, ευγενικά.
Για να ξέρει ο απέναντι μου τι με ενοχλεί και για να μην αναγκάζομαι κι εγώ να κάνω τον μαλάκα.



"Apo thn stigmh omws pou para polloi apo mas kai eidika h mantalena kotsaroume aberta fwtografies giati kollhsame ston zero den mporw na katalabw...
Epeidh deixnoun gumno?
E as sobareutoume epitelous..."

-Κατάρχάς, αν κάτι δεν σου φαίνεται σοβαρό, θα σου συμβούλευα κι εγώ με τη σειρά μου ("ας") να μην ασχολείσαι.

Αφού λοιπόν ασχολήθηκες με κίνδυνο όπως γράφεις να φανείς "κοντράκιας" βλάπτοντας ανεπανόρθωτα την υστεροφημία σου, μάθε ότι (ή μάλλον προσπάθησε να έχεις υπόψη σου) πως ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΟΥ.
Ας μου το γράψει κάποιος και αναλόγως θα πράξω: ή θα θεωρήσω δικαιολογημένο και ευγενικό αυτό που μου έγραψε ή όχι, μπορεί και να φύγω κ.λπ. κ.λπ. Αλλά αυτά είναι ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ, γιατί επαναλαμβάνω, κανείς δεν μου έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο.
Tώρα, aν κάποιος ενοχλείται με κάτι που έκανα και μουγκαίνεται, όπως εσύ, sorry αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.


Επιπλέον, τη μια και μοναδική γαμημένη φορά που τα youtube βιντεάκια από reality που είχα ανεβάσει, ενόχλησαν τον Γκοντό και τον Καλό Λύκο αν θυμάμαι καλά, τα κατέβασα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αυτά.

Τώρα αν μπορείς, ασχολήσου με αυτό που γράφει η TomBoy και όχι με τις soft core τσόντες του κυρ Zero.

Απέναντι στη γαϊδουρίαση και τον ωχαδερφισμό μπορούμε όλοι να έχουμε όπλα - εγώ π.χ. μπορώ να ανεβάζω συνεχόμενα δυο τρια ποστ μαζεμένα για να φεύγει από το οπτικό μου πεδίο όταν ανοίγω το blog στα καπέλα, η "αυνανιστική επιστημολογία".
Αν κανένας μου αφήσει σχόλιο ότι το παρακάνω; Θα τον γράψω κι εγώ εκεί που μας έγραψε και ο μίστερ Ζ. ΚΑι δεν θα απαντήσω.
Αυτό θέλουμε;


ΥΓ.
Last but not least, στο σχόλιο εκείνο που διπλολίνκαρα και ο Ζερός κάνει ότι δεν το είδε, κάθε άλλο παρά απαίτηση εγείραμε με την TomBoy. Εγώ μάλιστα, ξεκινώντας όλο αυτό, απλώς του ζήτησα να είναι πιο φειδωλός...

Εδώ
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=9088418688318949187&postID=8953628740481000210&isPopup=true

Δεν απάντησε - δεν θεωρώ ότι ήταν και υποχρεωμένος, και θεώρησα ότι είχα εισακουστεί. Ώσπου σήμερα, ανοίγω πάλι και βλέπω να έχει ποστάρει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που είχε και σε εκείνο το ποστ στο οποίο του ζητούσα να δείξει λίγη αυτοσυγκράτηση.
Ε, αν αυτό δεν είναι πρόκληση, τη στιγμή μάλιστα που δεν απάντησε ούτε σε μένα (καλά, γάμα με εμένα) ούτε στην ΤόμΜπόι, πες μου εσύ τι είναι.

Ή μάλλον μη μου πεις. Ξέρω.

Erwtas Stomaxhs είπε...

Σωστός Mboy,
συμφωνώ ότι πρέπει να κουβεντιάζουμε γι' αυτό και ανταποκρίθηκα από τους πρώτους στην κουβέντα. Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, μας θεωρώ φίλους γι' αυτό και δεν πασαλείφω τα λόγια μου όταν μιλάω μαζί σας.
Αύριο όμως θα μαλλιοτραβηχτούμε ;-)

The Motorcycle boy είπε...

Μπαααα, χλωμό. Δεν έχετε καμιά τύχη. Παίζει να είμαι μέσα μαζί με τον Άσωτο Υιό -άντε ρε μαλάκα τελείωνε με τα εξωτερικά να πάμε κανένα γηπεδάκι παρέα. Θα σε αφήνω να πανηγυρίζεις και τα γκολ που βάζετε (χαχαχαχα πως τα λέω ώρες-ώρες!)

Erwtas Stomaxhs είπε...

μανταλένα ανέκαθεν πίστευα ότι τα προβλήματα είναι άλλα, ας πούμε αυτήν την ώρα ένας φίλος μου ξημερώνεται στο νοσοκομείο περιμένοντας να αναρρώσει ένα συγγενικό του πρόσωπο. Αυτό το θεωρώ πρόβλημα και με προβληματίζει, το ότι ο ζερό "ανεβάζει" βυζιά δεν με προβληματίζει καθόλου, γι' αυτό και δεν λέω τίποτα.

Το ότι γενικά είμαι αντίθετος στις περιττές χαριτωμενιές των φωτογραφιών που συνοδεύουν τα ποστ είναι κάτι που αφορά την προσωπική μου αισθητική και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους άλλους γι' αυτό και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τις φωτογραφίες που ποστάρεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος.

Θεωρώ δυσκοιλιότητα να υποδεικνύω πως πρέπει να εκφράζεται ή να μην εκφράζεται ο άλλος, τι πρέπει να ποστάρει και τι όχι, τι πρέπει να κάνει και τι όχι ανάλογα με τα προσωπικά μου γούστα. Το θεωρώ πολύ εγωιστικό. Σόρυ αλλά σ' αυτόν τον τομέα είμαι πολύ ευαίσθητος.

Godot είπε...

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Είναι άσχημο να σου μιλάει κάποιος μέσα στα Καπέλα για κάτι που του την έσπασε είτε επειδή ξύπνησε στραβά το πρωί είτε για λόγους προσωπικής του αισθητικής (όπως δεν ήθελα εγώ ας πούμε τα reality να αναπαράγονται εδω μέσα - γιατί είμαι μυστήριος).

Είναι απαράδεκτο όμως, και λέγοντας απαράδεκτο εννοώ κάτι πολύ βαρύ, όχι μόνο να μην απαντάς - αντιδράς σε κάποια διαφωνία, αλλά να επαναλαμβάνεις τόσο προκλητικά αυτό που την προκάλεσε.

Αν ο Ζ έλεγε "Δε με γαματε λέω γω; Εμένα μ' αρέσει και αυτή η φωτό με καυλώνει" θα το δεχόμουν και το πολύ πολύ να είχαμε μια δυο κουβέντες που - ίσως - να είχαν και ενδιαφέρον.

Αλλά κάτι τέτοιο σαν αντίδραση το θεωρώ τουλάχιστον αυτιστική αντίδραση.

Και εν τέλει:
Η αντίδρασή σου Zero τα λέει όλα.

Erwtas Stomaxhs είπε...

Mboy δεν φοβάμει τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ΠΑΟΚ! Και που ΄σαι; Πάρε μαζί σου κανα φράγκο παραπάνω αύριο, μπορεί να χρειαστεί να ξεπλύνεις με πολύ αλκοόλ την πίκρα σου ;-)

Godot είπε...

Στομάχη θα συμφωνήσω με τα "trailer" των post, αν και το κάνω και εγώ αν και όπου κρίνω ότι κολάει ή απλά μου βγαίνει.
Βάσει του σκεπτικού ότι είναι trailer, ναι - ειμαι τελείως αντίθετος .

Godot είπε...

Τί έχω πάθει και συμφωνώ σήμερα; Δεν είμαστε καλά.

Α! και μην αρχίσετε τώρα τα γηπεδικά γιατί θα βγεί η Tomboy και θα σας χέσει που γαμάτε την κουβέντα και θα χει και 1000 δίκια.

Χουλιγκανομπεκρήδες.
Στην ηλικία σας κιόλας...
τς τς τς

Erwtas Stomaxhs είπε...

Γεια σου φίλε μου Godot! ;-)
Πραγματικά κάποια στιγμή είχαμε αναφέρει με τον numb το φαινόμενο σε μια μεταξύ μας συζήτηση αλλά δεν πολυδώσαμε σημασία, αφού ο άλλος την βρίσκει είπαμε πάμε πάσο και το λήξαμε.

Godot είπε...

Ε, ναι. Πως αλλιώς;
Αυτό δεν ειναι τίποτα, αλλά η αντίδραση του Ζ με έχει κάνει έξαλλο.
Πάω ν ανοίξω μια Zubrowka.

:))

RaZzMaTaZz είπε...

βασικά πράγματα. σου λεει κάτι κάποιος και *απαντάς* -άσχετα άμα συμφωνείς ή διαφωνείς. αλλιώς όπως είπε και η tomboy πάει άκλαφτη η συλλογικότητα. τι άλλο να πω, τα είπατε όλα. αλλά στο θέμα της αισθητικής και των φωτο.. χμμ... στομάχη με έβαλες σε σκέψεις.

ΥΓ. (τελείως άσχετο αλλά) ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ OFFICIALLY ΑΝΕΡΓΗ!!!!!!!!

Erwtas Stomaxhs είπε...

Γεια σου Razz! Καλή λευτεριά λοιπόν από σήμερα!
Γαμώτο ακόμα το παλεύω για Βερολίνο, τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες ;-)

RaZzMaTaZz είπε...

α εγώ τα εγκατέλειψα τα σχέδια περί berlin. too much bad luck on my back. ελπίζω οτι θα την κάνω τουλάχιστον το πάσχα για dam..

The Motorcycle boy είπε...

Όχι φίλος σου ΣΤομάχη -φίλος μας, ολονών. Και ήθελα να σου κάνω κανένα σήμα, αλλά, ευτυχώς το ξέρεις.
Μετά από τη μπάλα θα πάμε Πιλάλα -Πουλικάκο. Πως μας βρίσκεις;

Bitch Girl είπε...

α) η φωτο δεν είναι ίδια κ στα 2 ποστ, σας περίμενα περισσότερο παρατηρητικούς
β) mad ωραίο t-shirt το χω κ γω χωρίς το zero
γ) razz welcome to the club :) :(
δ) τι είναι αγκριγκέιτορ;

Ο Καλος Λυκος είπε...

χμ χμ...

Comment 1 : Μανταλενάκι, δεν ήμουν εγώ που δεν μου άρεσε το τότε post σου, ο φίλτατος Godot ήταν... δεν έχω πεί ποτέ σε κανένα τί να ποστάρει και τι όχι, μιά και το θεωρώ θέμα προσωπικής έκφρασης - άλλωστε

Comment 2 : αφού δεν έχουμε βάλει κανόνες, λογικά περιμένω ο καθένας να ποστάρει κατά το δοκούν - μέχρι να ενοχλήσει κάποιον τόσο που να του το πεί... εγώ κάπως έτσι το φαντάζομαι... και από κει και πέρα, αναλόγως γίνεται κουβέντα γιά να βρεθεί κοινός τόπος - κάτι που με φέρνει στο comment 3...

Comment 3 : Δεν ξέρω γιατί ο Zero δεν απάντησε, και θα περίμενα να το κάνει, χωρίς βέβαια να καταλήξουμε σε δημόσια δίκη. Κατά τ' άλλα, θα έλπιζα να υπάρχει σοβαρός λόγος και να μην είναι πρόκληση γιά την πρόκληση, γιατί πραγματικά θα με πείραζε...

πάντως στομάχη, γιά να πώ την αμαρτία μου, εγώ αρκετές φορές σηκώνω και φώτο μαζί με το link μου (π.χ. το αμέσως προηγούμενο post μου). Ακριβώς επειδή δεν θεωρώ το blog ένα ακόμα aggregator, θέλω το post να έχει κάποια ιδιαιτερότητα - καί κάποιες φορές, δεν θέλω...

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

Τι να πω κι εγώ...

Τα καπέλα έχουν ένα ύφος που πρέπει να κρατήσουμε αλλά το θέμα "postokrisias" είναι πολύ ευαίσθητο θέμα προσοχή παιδιά, προσοχή...

@ raz

Η κακή δουλειά τρώει τον αφέντη.
Η καλή ανεργία τρέφει χαρούμενα παιδιά...

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Αργησα λίγο να την πάρω χαμπάρι την μανούρα αλλά να 'μαι !!!

όσων αφορά την απάντηση στα σχόλια συμφωνώ απολύτως, αν και κανα δυό φορές μου 'χει συμβει να χάσω επεισόδια και να απαντήσω σε κάτι πολύ εκ των υστέρων :) Το θεωρώ αγενές και υπεροπτικό...

Αλλά θα διαφωνήσω κάθετα με την μανταλένα και τις φωτογραφίες.
Υπάρχουν εδω μέσα δημοσιεύσεις που με χαλάνε πάρα πολύ (όχι δικές σου μανταλενα..δεν υπονοώ κάτι) αλλά δεν θεωρώ δόκιμο να το πω... σε μιά τέτοιου είδους ομάδα όσο περιμένω να "μ'αφήνουν" να εκφράζομαι όσο θέλω και όπως θέλω έτσι προσπαθώ κι εγώ.
Ευχαρίστως να πω τι μου γυρνάει τ'αντερα και συγκεκριμένα ποιος ή ποια αλλά αντιλαμβάνομαι (και έχω δεί) οτι κάποιοι άλλοι βρίσκουν αυτόν ή αυτήν (και τα ποστάκια του/της) πολύ ενδιαφέροντα. Μόνο και μόνο γιαυτό νομίζω οτι πέραν του να τον/την προσπερνάω διακριτικά δεν υπάρχει λόγος να τον/την κρίνω.
Δεν συμπαθώ τον Ζερό και στην τελική το σοφτ πορνό που ποστάρει ούτε με την δική μου αισθητική πολυ-ταιριάζει. Αλλά θέλω να μπορεί να το ποστάρει και θέλω να μην χρειάζεται να απολογείται κανείς μας για κάτι τέτοιο.
Τώρα βέβαια θα μου πεις πως και το να πει κάποιος τι του τι σπάει και τι όχι είναι το ίδιο αυτονόητο δικαίωμα... απλώς μου φαινεται πιο "επικίνδυνο" το άλλο (που λέει και ο Vita)

Η αντίδρασή του και μένα μου φάνηκε λίγο "ύποπτη" αλλά καλή τη πίστη δέχομαι τα "δεν πρόλαβα/δεν είδα" αφού είναι και η πρώτη φορά ε?

Η συλλογικότητα και ο τρόπος που ο καθένας μας σημμετέχει σ'αυτό το μπλόγκ είναι διαφορετικός... Απλώς θα πρότεινα λίγο περισσότερη προσοχή στο ποιον/ποιαν "βάζουμε" στην παρέα... Αν όντως υπάρχει κάποιο κριτίριο ... ας το κρατάμε...

Οκ τα'πα ! Βρίστε με!!!!

Ανώνυμος είπε...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Ανώνυμος είπε...

How I can download documents from WikiLeaks?
Thank you

Creative Commons License